Schenkers


De bijdrage van onze schenkers maakt een tastbaar verschil voor onze festivals, concerten, educatieve projecten en interdisciplinaire producties.

Concerten

World Top Concerts Cyrille Aimée 29 SEPT 2016

World Top Concerts
Cyrille Aimée 29 SEPT 2016

Artiesten als Toots Thielemans, Bobby McFerrin, Gino Vanelli en John Scofield zetten Maastricht wereldwijd op de kaart, internationaliseren ons leefklimaat en inspireren bezoekers. Mede door uw support kunnen wij komend seizoen voor het eerst op drie momenten grote artiesten zoals Avishai Cohen en Mark Giuliana een podium bieden. Door meteen een masterclass te combineren met deze concerten, profiteren de Conservatorium Maastricht studenten hier ook enorm van. Help ons in de ambitie om te groeien naar 10 World Top Concerts per jaar!

Festivals

CrossCurrents festival Jungle by Night - 13 Mei 2017

CrossCurrents festival
Jungle by Night – 13 Mei 2017

Door jazz als een instrument tot verbinding te gebruiken, brengt Jazz Maastricht de dialoog op gang tussen jazz, andere kunstdisciplines en wetenschap. Hierin is een vaste partner Universiteit Maastricht. De crossover van cutting edge science met innovatieve kunst plaats jazz in het centrum van hedendaagse culturele ontwikkelingen. Help ons om het nieuwe ‘Arts & Science’ festival CrossCurrents naar een hoger niveau te tillen en wordt deelgenoot van de regionale voorhoede.

Inspirerende leeromgeving

Mandy Lenssen - stagiaire Grafisch Ontwerp

Mandy Lenssen – stagiaire Grafisch Ontwerp

Mede door uw support hebben wij de middelen om studenten van Hogeschool Zuyd, zoals Mandy Lenssen (grafisch ontwerp), een inspirerende en uitdagende leeromgeving te bieden. Wij bieden stageplekken aan op het gebied van fotografie, grafisch ontwerp, marketing en evenementenproductie en zien dit zowel als een verrijking voor de student als voor Jazz Maastricht.