Bedrijven


Onze VIPs weten wat genieten is!

Jazz Maastricht biedt aanvullend op haar muzikale programma diverse VIP Experiences voor de Bourgondische muziekliefhebber. Tijdens onze drie World Top Concerts op 29/09, 16/01 en 18/03 en tijdens CrossCurrents festival op 13 mei 2017 creëren wij in stijl met de muziek verrassende culinaire arrangementen met het beste wat onze regio te bieden heeft. Hoe klinkt een dialoog tussen muziek en gastronomie? In samenwerking met Turnkey Media (Arie v/d Heijden) geeft Jazz Maastricht hierop tijdens onderstaande VIP Experiences antwoord:

New York, New York VIP Experience – €55 (excl btw) per persoon

Koop hier uw experience!

De “reïncarnatie van Miles Davis” (LA Weekly) en “favoriete drummer van David Bowie” (Rolling Stone). Twee NY sterren van de moderne jazz op één avond: trompettist Avishai Cohen en drummer Mark Guiliana! I LOVE New York!

Tijdens het Wereldtop Concert dat onder het thema „I love New York“ plaats vindt op 16 januari 2017, bieden wij naast de twee muzikale acts een VIP arrangement aan.

I love New York, maar uiteraard wel met een vleugje Maastricht. Zodra u zich bij de genodigdenbalie meldt zorgen wij voor een onbezorgde avond van muziek, gelardeerd met een goed Limburgs glas. Wij  begeleiden u naar de bovenverdieping waar u in een aparte ruimte uw jas kunt ophangen. Uiteraard ontvangt u daar een mooi glas wijn van Apostelhoeve of Wijngoed Thorn in afwachting van de start van het muzikale programma.

Na het eerste deel, het concert van het Mark Guiliana Jazz Quartet, ontvangen wij u graag op dezelfde plaats alwaar u een heerlijk glas bubbels van Wijngoed Apostelhoeve krijgt aangeboden. Verder kunt u tjdens deze pauze genieten van de wijnen van Apostelhoeve en wijngoed Thorn. Ook een smakelijk Limburgs biertje of een glaasje fris is binnen handbereik. Arthur Kissels, eigenaar van VIP catering “Tuur de Luxe” zal u tijdens deze pauze met onvervalste Amerikaanse hapjes verwennen.

Na de pauze kunt u verder genieten van het opvolgende concert van het Avishai Cohen Quartet.

De avond wordt afgerond door  DJ Icon die er voor zal zorgen dat u tot in de late uurtjes in Amerikaanse Jazz sferen zult vertoeven.

Tickets all gekocht?

Koop hier uw upgrade!

Arthur Kissels en Tuur de Luxe

Arthur Kissels is juist teruggekeerd uit New York waar hij naast de NY marathon nog even de laatste Amerikaanse trends op gebied van de gastronomie heeft meegepikt.Tuur de Luxe is opgericht door Arthur Kissels (1979). Een levensgenieter pur sang. “Ik heb een passie voor goede producten, koken én mensen. Dit is mijn roeping.” Gelet op zijn achtergrond is dat niet zo vreemd. De oma van Arthur runde jarenlang restaurant Somers ‘A la cuisine de Josephine’ en zijn vader is al ruim 30 jaar gastheer in en rondom de horeca. Mijn vader is mijn grootste held: “De manier waarop hij zich beweegt, hoe hij communiceert en bovenal hoe hij echt geniet van het leven. Dat inspireert me. Ik heb grote bewondering voor hem.” Het ontmoeten van nieuwe mensen loopt als een rode draad door het leven van Arthur. “Tijdens mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool besteedde ik mijn tijd liever aan het koken met vrienden dan aan het behalen van hoge cijfers. Ik kwam al snel tot de conclusie dat een managementfunctie niets voor mij is. Ik wil me graag tussen de mensen kunnen bewegen.” Tuur de Luxe verzorgt diners (vanaf 8 personen) en catering thuis óf op locatie. Voor een klein gezelschap of een grote groep mensen. Alles is mogelijk, zolang er maar gebruik kan worden gemaakt van de beste ingrediënten die Arthur zelf heeft geselecteerd. Tuur de Luxe gaat op zoek naar authenticiteit. Naar echtheid in de wereld van nu.

 


Café de Paris VIP Experience – €55 per persoon

Verkoop VIP Experience beëindigt!
29 september 2016 – World Top Concert – Cyrille Aimée + Benjamin Herman

Wij nodigen u graag uit voor een avond met Gypsy-jazz boordevol swingende klanken uit Parijs door de Franse zangeres Cyrille Aimée én het Benjamin Herman & Robin Nolan Trio. Twee fantastische concerten op één avond in de ‘spirit’ van Django Reinhardt!

Tussen de voorstellingen door bieden wij een culinair rustmoment met de crème de la crème van de regionale wijnen en bruts van Vin Munnen vergezeld door bijpassende delicatessen van Brasserie Flo: de Café de Paris VIP Experience.

Jazz Maastricht dankt Arie van der Heijden van Turnkey Media voor het tot stand brengen van de samenwerkingen met deze vooraanstaande culinaire bedrijven. Contact: events@turnkeymedia.nl