Blog

Norbert Kögging en Charlotte Haesen verrijken sinds 15 november het team van Jazz Maastricht. Met de overige leden van het team, Isabel Camps(design), Bart Schreurs (marketing), Andrew Saragossi (productie) en Jean Haesen (financiën) zet Jazz Maastricht in op dynamiek en creativiteit alsmede artistiek ondernemerschap om te kunnen voldoen aan de snel groeiende vraag naar Jazz, soul, hiphop en wereldmuziek in de Provincie Limburg en de Euregio.

Norbert Kögging (38) is benoemd tot algemeen directeur, belast met de overall verantwoordelijkheid voor de organisatie en programmering. Hij heeft een carrière als initiator en organisator van Jazz festivals, cursusleider en musicus. Norbert was o.m. zakelijk leider van JazzFest Amsterdam. Ook bracht hij in het verleden twee albums uit als vocalist.

Charlotte Haesen (31) is benoemd tot artistiek producent, belast met programmering en ontwikkeling van inspirerende, innovatieve artistieke concepten. Zij leidt de organisatie tot eind februari als interim manager. Daarnaast heeft zij een succesrijke zangcarrière.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Music player

{{playlist.user.username}}

{{playlist.title}}

Jazz Maastricht playlist
{{ currentTime / duration }}