Event

donderdag 10 januari 2019

The Ploctones

20.30 Ainsi

The Ploctones swingen, suisen, vliegen, vibreren, bonken en kraken dat het een lieve lust is. Bestaande uit enkele van Nederlands beste muzikanten: Anton Gousmit, Efraim Trujillo, Jeroen Vierdag en Martijn Vink, speelt dit kwartet al sinds 2004 samen. Vele albums, prijzen en internationale tours verder zijn zij uitgegroeid tot een instituut in de Nederlandse jazz. Onafhankelijk van elkaar hebben zij opgetreden met iedereen, van Courtney Pine naar Gregory Porter, en Eric Vloeimans tot Pat Metheny. Maar laat hun CV je niet foppen. Samen, als The Ploctones, schijnen Goudsmit, Trujillo, Vierdag en Vink het meest. Zij zijn een tour de force van ritmische intensiteit en creatieve composities en hun aanstekelijke energie laat je binnen de kortste keren dansen.

Lineup
Anton Goudsmit – Guitar
Efraim Trujillo – Saxophone
Jeroen Vierdag – Bass
Martijn Vink – Drums


Schadrack & OneWord

Schadrack Pierre is een Amerikaanse vocalist. Zijn sound is te omschrijven als een mix van Soul, Gospel, en Rhythm en Blues, doordrenkt met Jazz en zijn Afro- Caribische Roots.

Met Muzikale invloeden van Nat King Cole, Stevie Wonder, Luther Vandross, Mel Torme, Whitney Houston, Cab Calloway, en meer.. Brengt Schadrack een sfeervol en dansbaar programma met zijn internationale soul/HipHop band met de naam Oneword. Ze vertonen eigen werk en ook welbekende covers van bekende soul, Jazz en Hiphop namen uit de Amerikaanse muziek industrie.

” OneWord is een muzikaal collectief met getalenteerde muzikanten van over de hele wereld. Met Jazz, RnB en HipHop als de gemeenschappelijke muzikale deler, brengt OneWord de spirit en en muzikale smaken samen van een groep vrienden uit Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en natuurlijk de VS om iets krachtigs te creëren dat de door de mens gemaakte grenzen overstijgt – een echt sublieme muzikale ervaring. ”

Schadrack Pierre – Lead Vocal
Sara Decker – Vocal
Eva Catharina – Vocal
Joos Vandueren – Tenor Saxophone
David Aelmans – Guitar
Leonard Steigerwald – Piano
Mateusz Malcharek – Bass
Jeroen Truyen – Drums


In samenwerking met het Theater aan het Vrijthof


Music player

{{playlist.user.username}}

{{playlist.title}}

Jazz Maastricht playlist
{{ currentTime / duration }}