Event

woensdag 4 december 2019

New Power Generation | Celebrating Prince


Begin jaren 90 vond muzieklegende Prince het tijd voor een nieuw, funky, soulful en electrifying geluid om zijn al succesvolle muzikale carrière een boost te geven. Hij vormde de band The New Power Generation, een band die het geluid van Prince voor altijd zou veranderen.

Samen met de door fans benoemde ‘Funkiest band in the land’ nam hij in 1991 het befaamde Diamonds And Pearls op, waarmee hij de meeste hits scoort sinds Purple Rain. Nu, 25 jaar later eert de legendarische band de overleden popzanger met de Celebrating Prince concertreeks. Een waar eerbetoon aan ‘His Royal Badness’ waar zijn genialiteit en originaliteit centraal staan.  De band zal je trakteren op een flinke portie R&B, soul en funk en natuurlijk de grootste hits van Prince!

Meet & greet 

Naast het bijwonen van het concert kun je de bandleden van The New Power Generation ook nog ontmoeten tijdens een meet & greet! Naast een ontmoeting met de band woon je ook nog de soudcheck bij voor een aantal nummers. Tickets voor deze exclusieve meet & greet bestel je hier: https://newpowergeneration.net/tour-dates

Line-up: 

Lead Vocal: MacKenzie

Keys / BG Vocal / MD: Morris Hayes a.k.a. “Mr. Hayes” – Original NPG Member

Bass: Sonny Thompson a.k.a. “Sonny T.” – Original NPG Member

Guitar and Rap Vocal: Tony Mosley a.k.a. “Tony M.” – Original NPG Member

Lead Guitar: Homer O’Dell

Drums: Les Cleveland

Sax/Flute: Kenni Holmen ORIGINAL NPG HORNHEADZ MEMBER

Denk aan

Prince

Links


Music player

{{playlist.user.username}}

{{playlist.title}}

Jazz Maastricht playlist
{{ currentTime / duration }}