Event

woensdag 8 november 2017

Maastricht Jazz Awards 2017

Gratis

American Idol kun je negeren en The Voice uitschakelen, want de Maastricht Jazz Awards zijn terug!

We zijn erg blij om in samenwerking met het conservatorium van Maastricht het tweede jaarlijkse Maastricht Jazz Awards te presenteren; Maastrichts eerste internationale jazzcompetitie ooit en de grootste jazzprijs in de EU-regio.

Het doel van de Awards is om de carrières van veelbelovende regionale artiesten te stimuleren. Deelnemers krijgen de kans om de ‘Young Talent Award’, de ‘Professional Award’ en de ‘Audience Award’ te winnen (waarbij je stemt op jouw favoriete band). De editie van het afgelopen jaar was een regelrechte hit, met een volle zaal en een avond vol waanzinnige optredens. De Limburgse BABS won de eerste prijs in de studentencategorie en werd als winnaar verkozen door het publiek. De prijs voor professionals werd gewonnen door Just Another Foundry. Door te voorzien in geloofwaardigheid, publiciteit en middelen geeft het winnen van een internationaal erkende competitie een enorme boost aan een ieder die een loopbaan als muzikant wil opbouwen. Voor beide winnaars van vorig jaar is succes niet uitgebleven: ze hebben beide albums uitgebracht en een concertreeks gespeeld.

Benieuwd wie er dit jaar zal winnen? Kom en beleef de spanning van de competitie gratis! Iedereen mag zijn voorkeur uitspreken bij het stemmen voor de ‘Audience Award’.

Als je een ontspannen avond met je vrienden wilt hebben, dan kun exclusieve zitplaatsen kopen op het balkon. Daar heb je het beste zicht in de zaal en krijg je bovendien een verfrissend drankje aangeboden. Een beperkt aantal van deze luxe tickets zijn nu te koop voor slechts €15. Als je tickets wil reserveren, mail dan naar powell@jazzmaastricht.com. Het geld dat wordt opgehaald met deze tickets is een directe bijdrage aan deze fantastische competitie!

Denk aan

BABS | JUST ANOTHER FOUNDRY

Links

Conservatorium Maastricht


Music player

{{playlist.user.username}}

{{playlist.title}}

Jazz Maastricht playlist
{{ currentTime / duration }}