Event

donderdag 15 november 2018

Hans Dulfer & Kim Hoorweg – Uitverkocht!

20.30 Ainsi

Een van Nederlands meest veelzijdige saxofonists Hans Dulfer, met veelbelovend jonge zangeres Kim Hoorweg, in een avond vol blues en jazz classics.


Hans Dulfer

Hans Dulfer volgt nauwlettend de nieuwste trends en gaat daar als een echte jazzmuzikant op een persoonlijke manier mee aan de haal.

Samen met zangeres Kim Hoorweg en gitaarfenomeen Jerome Hol brengt hij een levendige muziekshow rond bluesgenie Leadbelly. Deze kleurrijke muzikant had een grote invloed op de popmuziek en inspireerde onder meer Nirvana, Frank Sinatra, Van Morrison en Elvis. Hij is de man achter oerhits als Black BettyMidnight Special en Goodnight Irene. Dulfer gaat met vrije geest en compromisloze energie het repertoire van Leadbelly te lijf. Dulfer Plays Blues zoals alleen Dulfer dat kan


Kim Hoorweg

Nog maar 25 maar ze heeft al een behoorlijke zangcarrière achter de rug, en werkte met diverse groten uit de Nederlandse muziek. Al op haar veertiende tekende Kim Hoorweg bij het Amerikaanse label Verve. In de daaropvolgende jaren maakte de zangeres haar belofte-status waar met een Edison-nominatie en samenwerkingen met o.a. het Metropole Orkest, Benjamin Herman en Candy Dulfer.

Fast forward naar 2018: Kim is inmiddels 25 jaar, heeft de stembanden van een doorgewinterde jazzdiva en komt met een nieuwe plaat.


In samenwerking met Theater aan het Vrijthof

Image result for theater aan het vrijthof

Denk aan

Mooie Liedjes

Laatste plaat

Links

Hans DulgerKim Hoorweg


Music player

{{playlist.user.username}}

{{playlist.title}}

Jazz Maastricht playlist
{{ currentTime / duration }}