Event

maandag 15 april 2019

All Star JAM! ft. Steven Delannoye

Gratis

Er staat weer een nieuwe JAM! sessie klaar voor muziekmakend, drummend en blazend Maastricht op 15 april, oud en vertrouwd bij Cafe Charlemagne! Dit keer met drie bijzondere special guests onder leiding van Carlo Nardozza!

Jazz Maastricht & Conservatorium Maastricht presenteren maandelijks in Café Charlemagne een swingende jazz avond met de beste talenten uit Limburg, Vlaanderen en daarbuiten. Van sprankelend jong talent tot de gevestigde jazz cats uit de Euregio. Elke maand, onder leiding van de Belgische trompettist Carlo Nardozza, staat de ‘House Band’ met een nieuwe combinatie van jazz artiesten op het podium. Improvisatie, muzikale ontmoetingen, op het scherpst van de snede, ruimte voor muzikanten uit het publiek om ook mee te spelen, en dat alles met een goed glas Belgisch bier in de hand. Jazz zoals jazz hoort te zijn.

Special guests

Steven Delannoye

De onvermoeibare Steven Delannoye staat bekend om zijn aanstekelijk energieke moderne sound. Heeft hij opgetreden met grote namen uit de jazz zoals Toots Thielemans en Stéphane Belmondo en wist een plek te bemachtigen op het prestigieuze Manhatten School of Music in New York. Op deze avond van jazz in zijn puurste vorm staat hij niet in New York, maar gewoon ongemoeid te jammen in Café Charlemagne!


Music player

{{playlist.user.username}}

{{playlist.title}}

Jazz Maastricht playlist
{{ currentTime / duration }}