Event

maandag 17 juni 2019

All-Star JAM! ft. Tim Finoulst

Gratis
21.00

Er staat weer een nieuwe JAM! sessie klaar voor muziekmakend, drummend en blazend Maastricht op 25 maart, oud en vertrouwd bij Cafe Charlemagne! Dit keer met special guest trompetist Jean Paul Estievenart met de huisband onder leiding van Carlo Nardozza!

Jazz Maastricht, Conservatorium Maastricht en Motives for Jazz (BE) presenteren maandelijks in Café Charlemagne een swingende jazz avond met de beste talenten uit Limburg, Vlaanderen en daarbuiten. Van sprankelend jong talent tot de gevestigde jazz cats uit de Euregio. Elke maand, onder leiding van de Belgische trompettist Carlo Nardozza, staat de ‘House Band’ met een nieuwe combinatie van jazz artiesten op het podium. Improvisatie, muzikale ontmoetingen, op het scherpst van de snede, ruimte voor muzikanten uit het publiek om ook mee te spelen, en dat alles met een goed glas Belgisch bier in de hand. Jazz zoals jazz hoort te zijn.


Special guests

Tim Finoulst

Tim Finoulst (1986) studeerde in 2010 summa cum laude af aan het Royal Conservatory of Antwerp met Hendrik Braeckman en Martijn van Iterson. Hij volgde al masterclasses van John Scogield, Peter Hertmans, Fabien Degryse en Serge Lazarevitch. De gitarist uit Genk werd ook samen met Kim Versteynen bekroond met een prijs op het Dinant Leffe Jazz Contest en won in 2017 de Maastricht Jazz Awards!

All-Star House Band

  • Mathias Nowak – Contrabas (DE)
  • Arnaud Gerritse – Drums (NL)
  • Joachim Schönecker – Gitaar (DE)
  • Joachim Junghanss – Piano (DE)

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van regionale samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.


Music player

{{playlist.user.username}}

{{playlist.title}}

Jazz Maastricht playlist
{{ currentTime / duration }}