Event

maandag 25 maart 2019

All-Star JAM! ft. Annaleen Boehme, Yuri Rhodenborgh & Pol Belardi

Gratis
21.00

Er staat weer een nieuwe JAM! sessie klaar voor muziekmakend, drummend en blazend Maastricht op 25 maart, oud en vertrouwd bij Cafe Charlemagne! Dit keer met drie bijzondere special guests onder leiding van Carlo Nardozza!

Jazz Maastricht & Conservatorium Maastricht presenteren maandelijks in Café Charlemagne een swingende jazz avond met de beste talenten uit Limburg, Vlaanderen en daarbuiten. Van sprankelend jong talent tot de gevestigde jazz cats uit de Euregio. Elke maand, onder leiding van de Belgische trompettist Carlo Nardozza, staat de ‘House Band’ met een nieuwe combinatie van jazz artiesten op het podium. Improvisatie, muzikale ontmoetingen, op het scherpst van de snede, ruimte voor muzikanten uit het publiek om ook mee te spelen, en dat alles met een goed glas Belgisch bier in de hand. Jazz zoals jazz hoort te zijn.

Special guests

Annaleen Boehme: Muzikaal multitalent Annaleen Boehme, speelt, componeert en doceert de contrabas. Je kent haar wellicht als bassist van het LABtrio, waarmee ze op de nodige Jazz festivals heeft gestaan zoals Gent Jazz en Jazz Middelheim.

Yuri Rhodenborgh: Gitarist Yuri Rhodenborgh leeft, balanceert en beweegt tussen de wolkenkussende torens van Rotterdam, de stad vanuit waar hij en zijn band Redbourg Group de grenzen opzoeken tussen klassiek en moderne jazz. En als we zeggen ‘balanceert tussen de torens van Rotterdam’, dan bedoelen we dat letterlijk. Afgelopen zomer waagde hij met succes een 130 meter lange oversteek op 150 meter hoogte van de ene naar de andere Rotterdamse toren kolos, balancerend op niets meer dan een koordje.

Pol Belardi: Veelzijdige muzikant Pol Belardi heeft zich ontwikkeld in de jazz scenes van Brussel en Amsterdam om uiteindelijk weer terug te keren naar zijn thuis, Luxemburg. Vanuit het hart van Europa geeft hij sturing aan een verschijdenheid aan projecten waaronder zijn band FORCE. Tijdens deze JAM! sessie vind je Belardi achter de drums, op het hart van het podium.

Carlo Nardozza
Geboren te Genk (BE), cum laude afgestudeerd aan Conservatorium Maastricht, en bekend van zijn groepen als het Carlo Nardozza Quintet (twee albums) en de Jeff Herr Corporation (twee albums). Jarenlang was hij ook vast onderdeel van de Henri Texier Red Route Quintet, onder leiding van de sterbassist Henri Texier. Daarnaast speelt hij veelvuldig in ‘de Muze Jazz Orchestra’, ‘OTO-Machine, en met zijn nieuwe project ‘Bocca al Lupo’.

All-Star House Band

  • Mathias Nowak – Contrabas (DE)
  • Arnaud Gerritse – Drums (NL)
  • Joachim Schönecker – Gitaar (DE)
  • Joachim Junghanss – Piano (DE)

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van regionale samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.


Music player

{{playlist.user.username}}

{{playlist.title}}

Jazz Maastricht playlist
{{ currentTime / duration }}